Fjernvarme i Roskilde, Høje Taastrup & Omegn

Professionel fjernvarme installation i Roskilde og Høje Taastrup...

Hos Strube VVS A/S tilbyder vi professionel udskiftning af og tilkobling til fjernvarme i Roskilde og i Storkøbenhavn samt øvrige dele af Sjælland. Vil du spare penge på varmeregningen med en miljørigtig energiløsning, er det en god idé at konvertere fra ældre varmeanlæg som eksempelvis oliefyr til fjernvarme.​

Spar penge og skån miljøet med fjernvarme

Fjernvarme er en mere og mere populær opvarmnings-løsning i danske hjem. Det skyldes ikke alene, at fjernvarme giver et behageligt indeklima, der er nemt at regulere, men også at der er minimal spildvarme og derfor penge at spare på varmeregningen. Desuden er fjernvarme CO2-neutral og altså en yderst miljøvenlig løsning sammenlignet med mere traditionelle opvarmnings-metoder.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.
fjernvarme i roskilde og høje taastrup
her ses et billede af en fjernvarme installation i roskilde

Det optimale fjernvarmeanlæg

Med udgangspunkt i dine behov vurderer vi, hvilket fjernvarmeanlæg, der er bedst egnet til din bolig. Vi leverer komplette løsninger, som både inkluderer pumpe, styring, vandvarmer, sikkerhedsventiler. Desuden sørger vi naturligvis for at tilpasse løsningen til dit lokale fjernvarmeværk.

Et nyt, friskt og flot badeværelse

I det moderne hjem har badeværelset både et funktionelt og æstetisk aspekt. Dels vil vi gerne have, at det fungerer, som det skal, og dels skal det være flot, lyst og friskt. Hvad enten du skal have renoveret det gamle badeværelse eller ønsker et helt nyt, kan vi klare opgaven.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål? Ring til os i dag på 46 59 52 52 eller skriv på mail@strube-vvs.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder rådgivning og vejledning med afsæt i mange års erfaring.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.