Historie

STRUBE VVS A/S er beliggende i Hedehusene tæt på Høje Taastrup og Roskilde, hvor vi siden etableringen i 1999 er vokset til en mellemstor virksomhed med 20 ansatte.

Dette er lykkedes os med en kombination af trofaste kunder og samarbejdspartnerne samt med vores fokus på kvalitet, gode service og grundighed. I 2005, 2006, 2007, 2018 var dette grunden til, at vi modtog Børsens Gazellepris, hvilket vi naturligvis er meget stolte af.Hos STRUBE VVS A/S sætter vi naturligvis en ære i godt håndværk, og vi er en virksomhed med dygtige medarbejdere. Vi har altid flere lærlinge ansat på en gang, så vi er med til at sikre, at flere får en chance for at få en uddannelse.

Vi vil gerne være med til at udvikle nye og dygtige håndværkere indenfor vores branche, og derfor har vi altid minimum tre lærlinge ansat. Det er vigtigt for os, at løfte det sociale ansvar og være med til at sikre, at flere unge mennesker får en god erhvervsuddannelse.

​Hos STRUBE VVS A/S løfter vi mange forskellige opgaver for både private og erhverv indenfor bad og sanitet, varmeteknik, blikkenslagerarbejde, tag og gas. Vi har faste serviceaftaler med boligselskaber og ejerforeninger, og har mange års erfaring med etablering af varmecentraler, indregulering af anlæg samt store og små renoveringsopgaver i huse og bygninger.Da vi hos STRUBE VVS A/S håndterer adskillige forsikringssager hvert år, i blandt andet Roskilde og Høje Taastrup har vi etableret en afdeling med et fast team af håndværkstaksatorer som varetager forsikringssagerne fra start til slut. Skulle uheldet være ude kan du derfor trygt kontakte os.

Hos os er kvalitet naturligvis i højsædet, og vi forsøger derfor hele tiden at holde os opdateret på den nyeste teknologi, så vi er klædt på til at yde dig den bedst mulige service og rådgivning. Som medlem af TEKNIQ er vi med til at sikre udvikling og innovation i branchen. Samtidig er du som kunde sikret via TEKNIQ kvalitet og TEKNIQ’s garantiordning for tekniske installationer.

Står der fornyelse på ønskelisten så ring endelig og få et uforpligtende tilbud. Vi kender til mulighederne og kan derfor hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering.

Har du spørgsmål?