Historie

STRUBE VVS blev etableret i 1999 af Jesper Strube, og beskæftiger i dag 6 faguddannede svende og 2 lærlinge. Vi bor i nye, moderne lokaler på Akacievej i Fløng.

I januar 2004 overtog vi Ny Fløng VVS og vi vil fremover servicere disse kunder på samme måde som hidtil. Derfor er alle tidligere medarbejdere blevet ansat hos Strube VVS.Vi ser os selv som en moderne VVS-virksomhed med erfarne og dygtige ansatte indenfor alle typer VVS-arbejde.

STRUBE VVS er forhandler af de italiensk producerede BERETTA gaskedler, gaskomfurer og gasplader.

​ Vi er specialister når det gælder: Installation af olie-, gas-, fjernvarme og solvarmeanlæg Eftersyn og vedligeholdelse af olie- og gasfyr Installation og service af naturgas Renovering af badeværelser & vandinstallationer Alt VVS arbejde; inddækninger i zink, udskiftning af tagrender samt alle former for reparationerDerudover har vi stor erfaring i modernisering af badeværelser, og samarbejder med professionelle håndværkere, så vi altid kan tilbyde den bedste totalløsning og altid er ajour med det sidste nye.

Vi sætter en ære i at overholde aftaler og yder altid den bedst mulige service. Hos os får du den fagkundskab der sikrer, at du ikke behøver at lægge mærke til, hvor vigtige dine installationer er. Hvis du skal overgå fra elvarme eller oliefyr, så ring og få et uforpligtende tilbud på det sidste nye inden for BERETTA kedler.

Står der fornyelse på ønskelisten så ring endelig og få et uforpligtende tilbud. Vi kender til mulighederne og kan derfor hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering.

Har du spørgsmål?