VVS

Er du ved at blive skør af den dryppende vandhane eller det løbende toilet? Strube VVS udfører overordnet VVS og er i besiddelse af håndværkere med forskellige kompetencer, så vi med sikkerhed kan hjælpe dig, ligegyldig hvilket problem du måtte stå med.

Vi er bevidste om, at toilettet kan stå af på alle døgnets timer, og vi tilbyder derfor døgnservice. Er uheldet ude, kan du kontakte os på vores vagttelefon, så kommer vi dig til undsætning så hurtigt som muligt.

Badeværelse Group 22Created with Sketch.
vvs installatør i roskilde og Høje Taastrup
Fjernvarme roskilde

Fjernvarme

Fjernvarme er en nem, billig og miljøvenlig måde at opvarme din bolig på. Varmeproduktionen er hovedsageligt baseret på overskudsvarme fra el-produktion samt fra affaldsforbrænding. Har du et fjernvarmeanlæg, er det vigtigt, at det bliver serviceret og justeret jævnligt. Der kommer Strube VVS ind i billedet.

Strube VVS har mange års erfaring inden for området. Hos os er du sikret professionel service.

Fjernvarme Group 22Created with Sketch.

Naturgas

Naturgas består primært af metangas. Den danske gas fra Nordsøen rummer 89 % metan. Det er det reneste fossile brændstof, og naturgas er derfor mere miljøvenligt end andre fossile brændstoffer såsom olie og kul.

Hvad end du har brug for et servicetjek, montering eller blot gode råd, står Strube VVS altid klar til at hjælpe dig. Vi har specialister inden for alle områder, og vi har alle et ønske om at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Naturgas Group 22Created with Sketch.
naturgas roskilde og Høje Taastrup

Zink arbejde

Det er ikke mange, der laver zinkarbejde den dag i dag, selvom zink er smukt håndværk og giver huset en utrolig flot facade. I blandt vores mange dygtige håndværkere har vi eksperter inden for netop zinkarbejde.

Har du et ønske om renovering af kviste eller skiffertag, kan du trygt ringe til os. Vi udfører et professionelt og gennemført stykke arbejde. Vi har stor erfaring med udskiftning af skiffertage, både naturskiffer og eternitskiffer.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.

Oliefyrs service

Er du i besiddelse af et oliefyr, er det vigtigt med jævnlige eftersyn både for at sikre varmesikkerheden men også for at spare på udgifterne.

Strube VVS er både eksperter i service, vedligeholdelse og udskiftning af oliefyr. Ønsker du service, kan der laves en fast serviceaftale eller blot efter behov. Ønsker du at konvertere oliefyret til fjernvarme, hjælper vi dig også gerne med det. Strube VVS ønsker kun tilfredse og glade kunder, så hvad end dit behov skulle være, gør vi alt for at opfylde det.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.