Ejendomsservice

Har du brug for service til en ejendomsforening, andelsboligforening eller almen boligforening? Strube VVS mange års erfaring inden for ejendomsservice, og står altid til rådighed.

Vi er en lokal virksomhed og er altid i tæt kontakt med vores kunder. Vi yder altid en professionel service, og vi kører aldrig før opgaven er fuldført.

Der er altid adgang til vores vagttelefon, der har åben døgnet rundt, så står du i en akut situation, er vi der så hurtigt som muligt.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.

Service og vedligeholdelse

Vi ved, hvor vigtigt service og vedligeholdelse er, ikke blot for miljøet men især også for pengepungen. Løbende service og vedligeholdelse gør, at tingene holder længere.

Hvad end der er tale om et sprunget vandrør eller en dryppende vandhane, står vi klar til at hjælpe dig! Vi har mange års erfaring og ønsker altid at yde den bedste service for at gøre vores kunder tilfredse.

Vi sørger for, at det er den samme mand, der kommer ud til dig hver gang. Det giver det optimale samarbejde, da vi dermed får kendskab til ejendommen, og I får kendskab til os.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.

Renovering

Ligegyldig størrelse og omfang af renoveringen, om der ønskes en løbende vedligeholdelse af VVS-installationer eller total renovering, udfører vi den ultimative service.

Vi sørger for at have kvaliteten i top fra start til slut og tilbyder den bedste totalløsning. I et tæt samarbejde med dig som kunde er der garanti for, at resultatet bliver en succes.

Vi er et team af kompetente og dygtige håndværkere, der har mange års erfaring. Vi sørger for at holde os opdateret, så vi altid er ajour med det sidste nye og dermed kan give dig det aller bedste resultat.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.

Varmecentraler

Hos Strube VVS ved vi, hvor vigtigt det er at have varmt vand i hanerne og en lun rumtemperatur. Ingen af vores kunder skal fryse! Hvad end du ønsker løbende eftersyn eller blot det lovpligtige eftersyn af din varmecentral, kan du regne med os.

Vores vagttelefon er åben døgnet rundt, så du ikke risikerer at skulle starte dagen med et koldt brusebad. Vi ønsker at hjælpe vores kunder så hurtigt som muligt, og da vi er i besiddelse af en stor flok dygtige håndværkere, er der ikke langt fra opkald til handling.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.

Energioptimering

Når det handler om energioptimering af VVS-installationer eller varmecentraler samt optimering af produktionsanlæg, har vi mange års erfaring på områderne og kan dermed love dig en sikker og professionel service, samt rådgivning og vejledning. En energioptimering er både godt for miljø og pengepungen.

Vi sætter os grundigt ind i tingene, indsamler data og vurderer behov og faktisk drift, så du får den rette energioptimering. Kundernes tilfredshed står øverst på vores liste, og vi garanterer, at du altid er i trygge hænder hos os.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.