Naturgas og solvarme i Roskilde, Høje Taastrup & omegn

Hvis du både søger en økonomisk og miljøvenlig energiløsning...

...Er naturgas et fornuftigt valg. Hos Strube VVS A/S forhandler vi kedler fra Beretta, Baxi og Wolf, der alle er kedeltyper af høj kvalitet. Naturgas sikrer en bedre varmefordeling og et bedre indeklima – hvad enten det er i virksomheder, hos private eller i ejendomme. Skal du have skiftet en eksisterende gasinstallation ud med naturgas, gør vi det effektivt og professionelt.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.
naturgas i roskilde
Her ses en man installere naturgas i roskilde tæt på høje taasrup

Naturgas i Høje Taastrup og Roskilde - Vi tilbyder vedligeholdelse og service

Et naturgasanlæg skal jævnligt holdes ved lige og serviceres. Når vi har monteret anlægget hos dig, tilbyder vi naturligvis vedligeholdelse og service – også hvis der opstår akutte problemer. Vi kan blandt andet indgå en fast aftale, der indebærer, at vi kommer ud og tilser anlægget på fastlagte tidspunkter i løbet af året.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.

Solvarmeanlæg – en miljøvenlig investering

Solvarme er en ren og miljøvenlig investering, som du kan få tilskud til. Med solvarme får du en større varmtvandsbeholder og dermed mere varmt vand uden ekstra omkostninger. I sommerperioden leverer solfangerne det varme brugsvand helt gratis.

Solvarme er en fleksibel løsning og kan dermed tilsluttes uanset varmeanlæg. Brugsvandet forvarmes af solvarme i vinterhalvåret, og kedlen sørger for den endelige opvarmning af brugsvandet og rumopvarmningen.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.
Solvarmeanlæg installation i roskilde og Høje Taastrup

Hør mere

Ring til os i dag på 46 59 52 52 eller skriv på mail@strube-vvs.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os Group 22Created with Sketch.